Jom... tau pasal Alfalfa Shaklee

cara pengambilan alfalfa shaklee
Alfalfa adalah Raja Segala Tumbuhan!



Jom kita tengok, first thing kena tahu apa benda alfalfa ni? Alfalfa (Meticago Sativa) adalah Sumber klorofil pigmen tumbuhan semulajadi, vitamin dan mineral surih. (herba tradisional orang putih, they all makan Alfalfa untuk pelbagai kesihatan terutamanya bagi wanita selepas mereka bersalin)

** Alfalfa Shaklee adalah sumber terbaik dari daun alfalfa dan ditanam tanpa semburan bahan kimia (organik). Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet. 

 
How it has been prepared ??? Cam mana depa buat yer...
Alfalfa Shaklee
Daun dikeringkan secara semulajadi bagi mengekalkan nutrisi yang terkandung di dalamnya.
Seterusnya ianya akan dibiarkan menjadi serbuk sebelum dikompreskan menjadi tablet. Keseluruhan proses ini dijalankan di bawah pengawasan dan kawalan Shaklee yang sangat ketat dan teliti. 


Khasiat Alfalfa Shaklee Sebab tu la, sangat-sangat baik untuk kaum hawa, dapat membantu mengatasi masalah keputihan, masalah haid yang tidak teratur, senggugut, sakit pinggang ketika datang haid, dan dapat mengintim serta mengHOTkan hubungan suami isteri, memberi kesan macam Kacip Fatimah laa... secara tidak langsung meningkatkan kesuburan


 Jom tengok apa lagi yang ada, bagaimana ianya dapat membantu serta apakah khasiat Alfalfa-Complex Shaklee

    Alfalfa Complexkelebihan alfalfa shaklee
  • Alfalfa Shaklee Mengandungi vitamin B, C, E dan K dalam jumlah yang seimbang. 
  • Mengandungi mineral Kalsium, Magnesium, Kalium, Fosforus dan Zat Besi. 
  • Alfalfa Shaklee juga mengandungi Flourida, Protein, Mineral Surih, Serat, Asid Lemak dan Antioksidan.
  • Kandungan Alfalfa Shaklee dapat membantu dalam penyerapan protien dan karbohidrat therefore dapatlah mengurangkan masalah gastrik.
  • Kandungan Alfalfa Shaklee juga bertindak sebagai pembersih darah dalam masa yang sama ia mengawal kolesterol dalam darah thus mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok.

cara makan alfalfa shakleeCara Pengambilan: Diambil selepas makan, tidak melebihi 10 biji dalam sehari.
Testimoni: Text pada nombor yang tertera di sebelah kanan :P, its PROVEN on ME! Puterijamu ada banyak rahsia nak dikongsi niii... 

So! Jom la kaum hawa... tak kan hati tak tertawan kot :P macam-macam khasiat ada. Shaklee sentiada Selamat, Semulajadi dan Berkesan

Jangan lupa borak dengan Puterijamu di puterijamu@gmail.com atau di 013 333 9243 untuk tips kesihatan

So apa tunggu lagiiiiiii... Jom la serbuuu..... a very special price will be given to you!