Tau tak... Cinch Shaklee? Menda ni...


cinch shaklee


Cinch Shakes adalahlah salah satu produk shakle yang mempunyai campuran Protein dengan Leucin; Lactose free, Low Glycemic & Non-GMO Soy. Sangat lazat dan berkhasiat untuk membantu mengekalkan kesemua otot-otot yang penting didalam badan dan membuat kita rasa kenyang dalam masa kita tempoh mengurangkan berat badan.

Macam mana cinch Shaklee berperanan dalam membantu menurunkan berat badan?
  • Kandungan Leucine ™ yang memelihara otot semasa kita kehilangan berat badan.
  • Kandungan protein yang optimum thus, kita akan berasa kenyang dan will feel satisfied
  • Tinggi serat dengan enam gram serat bagi setiap hidangan, therefore overcome rasa cepat lapar

Why cinch Shaklee? Sebab cinch Shaklee membekalkan lebih asid amino (leucine) didalam setiap hidangan. Cinch Shaklee mengandungi formula istimewa iaitu leucine yang berperanan untuk menjaga jisim otot. Therefore otot yang sihat membantu dalam pembakaran kalori.
 
Siapa yang perlukan cinch shaklee ni? Of course la awek-awek yang nak slim dengan penampilan yang lebih vogue.

set kurus shaklee

Jom kita tengok ni... menarik tak

Pagi: 2 scope of Cinch Shakes dengan 2 keping roti, oat
Tengahari: Banyak protein seperti ikan, ayam, sayur dan kurangkan pengambilan nasi @ cabo
Petang: Green tea, sebarang jenis tea untuk mengurangkan selera makan. Say no to sugar laaa...
Malam: Sup sayur, sup ayam, apa-apa more on protein and vege as well... say no to carb

Jangan lupa exercise... sekejap pun ok, tapi kena consistent deh... kalau lapar minum la high fiber drink macam oat ke, nestum ke...
Jangan lupa minum air at least 2 liter. Ini penting sangat-sangat ni.
Jangan lupa the basic concept dalam penurunan berat badan adalah Kawal Pengambilan kalori, Makan Makanan Berprotein Tinggi, Kurangkan Makanan Berkabohidrat, Pengambilan air yang cukup (2-3 liters) & Exercise 
set slim shaklee

Tips: 
  • Cara terbaik adalah diambil bersama susu rendah lemak ( PJ biasa guna low fat dutch lady) Ini kerana combination antara cinch dan susu rendah lemak dapat memberi nutrisi yang mencukupi dalam keperluan protein yang optimum.
  • 2 scope of cinch + air + ais then shake = milk shake yang ohsem :)

Jangan lupa borak dengan PuteriJamu pasal set slimming yang lebih vogue, kongsi rahsia pasal lecithin, Alfalfa dan Herb-Lax. 

Borak dengan PuteriJamu di puterijamu@gmail.com @ 013 333 9243untuk tips-tips kesihatan!