Jom laaa... cantik tertarik kau memang D'Bomb!

kesan ketara pengambilan collagen shaklee



Ingat ini para kaum hawa :P
Selepas usia 45-50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada. Jadi, semakin tua, semakin berkurangan kolagen didalam badan  

  

collagen shakleeJom kita bercollagen... dah banyak testimoni-testimoni pengguna tegar collagen powder shaklee. It's PROVEN! Jom kita tengok kenapa ramai yang masih memilih collagen powder shaklee sebagai pilihan

Kenapa Collagen Powder Shaklee lain dari yang lain?
Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu (melalui ujian klinikal). Terbukti berkesan untuk


- Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
- Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
- Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
- Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
- Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
- Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
- Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
- Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
- Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

keistimewaan collagen shaklee

Apa yang ada dalam collagen shaklee?
1. Kolagen dari sisik ikan merah dan ekstrak Kulit Kerangan Laut untuk keanjalan kulit
2. Ekstrak Biji Camelia Japonica dan Pfaffia untuk penghidratan
3. Vitamin C, B2 dan B6 untuk antioksida dan menggalakkan pengeluaran kolagen
4. Lactobacillus Acidopholius untuk meningkatkan penyerapan kolagen

It's proven on me... (psttt! text me untuk cara pengambilan kalau nak jimat) tengok la apa yang kita dapat hasil dari pengambilan Collagen Powder Shaklee ni...


Faedah serta Kebaikan Collagen Powder Shaklee
ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.
MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulit anjal, lembut dan tegang
MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata
MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara & punggung
cara pengambilan collagen shaklee


Collagen Powder Shaklee berbentuk serbuk yang mudah larut dengan minuman dan makanan. I kotak ada 15 sacet, each sacet contain 15mg

Sekotak Collagen Powder Shaklee untuk kegunaan berapa lam?
Yang paling menarik hanya ambil 1 sacet setiap hari. Jadi untuk satu kotak penggunaan selama 15 hari. Tapi boleh je ambik selang sehari, jadi untuk sekotak boleh tahan untuk 30 hari.


Ini FAKTA bukan auta!!!  Yang kita semua perlu ALERT dan PRIHATIN ialah mengenai saiz molekul collagen.  Yang terbaik & paling cepat diserap dan dicerna oleh tubuh badan kita adalah yang bersaiz 1000 dalton dan kebawah. Salah satu collagen yang memiliki Ciri ini adalah Collagen Shaklee Yang di ekstrak daripada SISIK IKAN Merah lautan Dalam!!



Jangan lupa borak dengan Puterijamu di puterijamu@gmail.com atau di 013 333 9243 untuk tips-tips kesihatan dan juga cara penggunaan untuk kesan yang optimum